31 de desembre del 2009

Resum de l’any 2009 (per Babunski)

Igual que va fer l’any passat, el blocaire Babunski ens torna a oferir un resum de l’any des del seu particular (i a vegades àcid) punt de vista.

No cal dir que, igual que l’any passat, el trobo extraordinari, no es poden recollir més coses en tan poc espai . I si no, llegiu, llegiu:

 

2009: any de lladres (Millet) o de ganduls (TC)?

felix-millet Any de sigles: T1, U2, FROB, Pla E, ERO, AH1N1, CR9, TC, LEC, 13-D, 13-S, PDD, LOFCA, ILP. I noms, per dolent Bartu, Macià Alavedra, Lluís Prenafeta, Luigi, Félix Millet, el Montull i el consogre, l'advocat de la Falange, Paco Camps i el seu sastre, Costa, Gurtel, el Bigotes, el Albondiguillas, el fills de Centelles, Patxi López. O per bé: Carles Móra, Stieg Larsson, el Celler de can Roca, Alfons López Tena, Anna Arqué, Uriel Bertran, Joan Carretero. O no sé: Aminatu Haidar.

Finançament. Traspàs de rodalies. Estatut, estatutet, carpaccio d'estatutet. Principi d'ordinalitat.  L'editorial conjunt. Impost de successions. Reagrupament. Arenys de Munt. Manifestacions de la Falange. Segrest de l'Alakrana. Segrest a Mauritània. Els bombers d'Horta de Sant Joan.  Els blocs del Seminari. 420 €. Les xiulades l'11-S. Boicot a Noa. Les filles gòtiques de Zapatero. La Corazonada de Rio. La Fira de Sant Miquel sense tractors. Les dones de Tiger Woods. Casal Rock. Curses de braus, sí o no? Tamifú. El nas de Belén Esteban. E-books. Tonight, tonight, tonight...

En el món de la música ens han deixat a part de l'omnipresent Michael Jackson, Willy deVille, Antonio Vega, Mari Trini, Koko Taylor, Les Paul, José Ramón Ordóñez (cantant d'Stukas), Mary Travers (de Peter, Paul & Mary), Alicia de Larrocha, Mercedes Sosa, Luis Aguilé, Stephen Gately (cantant de Boyzone), Rudy Ventura.

L'espectacle es va posar de dol amb Pepe Rubianes, José Luis López Vázquez, Mercè Lleixà, Marilyn Chambers, Mary Carrillo, Joan Monleón, Farrah Fawcet, Valerio Lazarov, Patrick Swayze i Joe Forga.

I un any bastant horrible esportivament parlant. El Lleida en posició de descens a 3a, el Lleida Bàsquet ha de baixar per temes econòmics, el Llista d'hoquei passa de ser l'equip revelació de la Lliga passada a les penúries econòmiques aquesta temporada i el CECELL ha de renunciar a pujar de categoria per falta de solvència econòmica. Només el Borges Grup Vall, o l'Associació Lleidata d'Hanbol i el Benavent deixen el pavelló esportiu lleidatà amb honor. Més medalles de Saul Craviotto, García Bragado i Marc Márquez. A això li sumem les baixes lamentades de Dani Jarque (21), Bobby Robson, Martínez Sosa, Alonso Larios, Robert Enke, Frank Vanderbroucke, De Nigris i el tiki-taka d'Andrés Montes. I per acabar, Cruyff seleccionador català i Maradona diu "que la sigan chupando".

I a més hem dit adéu a Mario Benedetti, Corín Tellado, Corazón Aquino, Pepita Raimundi, Mavi Dolç, Joaquín Ruiz-Jiménez, Isidor Cónsul, la iaia Ramona de cal Jaumet, el meu perruquer Lluís, l'empresari assassinat Santiago Mir, Mikel Atxaga, Baltasar Porcel, Julia García-Valdecasas (adéu i no tornis!), Vicent Ferrer, Sabino Fernández Campos, Manuel Prado y Colón de Carvajal, Mariló Casals, Feliu Matamala, Romà Sol, Joan Martí Alanis, Albert Dou, Jordi Sabater-Pi, Claude Levy-Strauss, Raul Alfonsín, Armand Bassi, Antoni Farrés i Jordi Solé Tura.

Amb aquest panorama... el 2010 pot ser pitjor? Que tingueu una bona entrada d'any!

He fet un copia i enganxa, directament, ni resums ni res.

L’única cosa que hi afegiria és alguna referència als èxits del Barça de les sis copes (que ens el posen a totes hores per la tele i la ràdio),  igual que de l’Usain Bolt, i alguna coseta dels nyaps que estan fent amb l’Aeroport d’Alguaire (Lleida-Pirineus) i el Canal Segarra-Garrigues. La resta em sembla que no s’ha deixat res important.

Au doncs, amb això també acomiado aquest any. A veure si el que ve va millor per tothom, ni que sigui una mica.

FELIÇ 2010 A TOTHOM !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots deixar un comentari, preferentment des d'un punt de vista constructiu i mai faltant al respecte.






BLOCS QUE SEGUEIXO

DISSENY
ArchDaily
Esquireartdepartment
FPO: For Print Only
Mandolux
Tiendas de Barrio
x4duros.com

ESPORT
Bloc Xavier Gràcia
El blog de Armando B. D.
Loles Vives Blog
Perarnau Blog
Rubén Uría

FOTOGRAFIA
The Big Picture
Caborian
dZoom, Pasión por la Fotografía
El racó dels meus somnis
Eyewitness
Flickr Blog
Fotofriki
Fotografía Microsiervos
La mesa de luz
Lens
Obture blog
Photo Essay
Photography, Digital Camera & Lightroom Tips
Plog
Redoladas de Chen
Steve McCurry’s Blog
TIME.com Top Photoessays and Slideshows
Valor añadido
Xatakafoto

MÚSICA
180 Grados
Disco Grande
Francisco Nixon
Hoy Empieza Todo
Una canción al día
Usual Happiness

TECNOLOGIA
Applesfera
Bloc d’Apple en Català
CampusMac
Como Lo Hago
El blog de Cuadernos Mac
mossegalapoma.cat
Territori mac
Wardog y el Mundo
Xatakandroid

UNA MICA DE TOT
1000 Awesome Things
BLOJER
Des de Lleida...
DOSMILDEU
El Tamiz
Fauna Mongola de Madrid
Humor tonto para gente inteligente
infa.me
Reflexiones de Repronto